Pogoji uporabe1. Namen spletnega portala dijaki.info je arhiviranje vseh šolskih datotek, do katerih boste imeli dostop dijaki zdajšnje in naslednjih generacij. Glavnino predstavljajo šolske datoteke (gradivo) kot so seminarske naloge, obnove domačih branj, referati, vaje, povzetki iz predavanj, razne formule, plonkci, eseji in še in še ... Prav tako spletna stran ponuja veliko informacij povezanih z izobraževanjem.

2. Za točnost in ažurnost vsebine avtorji strani ne prevzemamo odgovornosti. Vsi prispevki s strani obiskovalcev so poslani prostovoljno. Z oddajo prispevka ali vsebine posredno prenesejo pravico objave prispevka na dijaki.info. Ker je nemogoče preveriti neoporečnost oziroma morebitno spornost poslanih vsebin obiskovalcev, zanje ne prevzemamo odgovornosti. O morebitnih spornih vsebinah nas obvestite (glej Kontakt).

3. Vsebine spletnih strani ni dovoljeno objavljati, prenašati ali kako drugače razširjati v komercialne namene, kot tudi ne masovno prenašanje datotek iz našega spletnega portala.

4. Dijaki.info ne jamči za redno ažuriranje spletnega portala, kar pa še ne pomeni, da do posodabljanj ne bo prišlo.

5. Vsi uporabniki in obiskovalci strani uporabljajo vso objavljeno gradivo na lastno odgovornost.

6. Dijaki.info ne odgovarja za povezave na sosednjih straneh ki kažejo nanj.

7. Dijaki.info ne odgovarja za povezave na strani, katere logotipe lahko zasledite na naših straneh.

8. S prijavo na spletni portal dijaki.info z uporabo vašega Facebook računa soglašate z občasnim prejemanjem komercialnih in nekomercialnih obvestil na vašo elektronsko pošto.

9. Niti jaz, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnega portala dijaki.info, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnem portalu dijaki.info ali za morebitne napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.O piškotkih

 

Kaj so piškotki


Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.


Zakaj so piškotki potrebni?


Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati pomet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike.


Zakaj spletne strani uporabljajo piškotke?


Piškotke uporablja večina spletnih strani, so priročno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogov za uporabo piškotkov je tako več, kot prvi gotovo njihova lastnost shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, o navadah spletnega uporabnika – saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani.
Podjetja lahko s pomočjo piškotkov ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.


Katere piškotke uporablja spletna stran www.dijaki.info?

Poleg lastnih piškotkov uporabljamo tudi piškotke tretjih (npr: Facebook, Najdi.si,...). Če želite informacije kako tretje osebe uporabljajo piškotke, preverite pravilnike uporabe na njihovih spletnih mestih.

 

1. Piškotki lastne spletne strani

 

Ime piškotka Namen Veljavnost Vrsta
PHPSESSID Prepoznava seje uporabnika do zaprtja brskalnika Lastni
cc_cookie_accept Shranjevanje izbire nastavitev piškotkov trajni Lastni
cc_cookie_decline Shranjevanje izbire nastavitev piškotkov trajni Lastni

 

2. Piškotki najpogostejših zunanjih spletnih strani /servisov (piškotki tretjih)

 

Ime piškotka Namen Veljavnost Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani do zaprtja brskalnika Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics


Komentarji

Zadnje dodano gradivo

  • Sitotisk
  • Šolanje
  • Francoska revolucija - referat
  • Kraljestvo živali - sistematika
  • Zgodnje visoke kulture (3500 p.n.š.)

  • Poišči nas na Facebooku

    Oglas sponzorja

    Prihajajoči dogodki